• +31 6 440 707 72
  • Voorstraat 42, 4797 BH Willemstad

Blog

11e Shanty & Seasong Festival, zondag 15 september 2019

Op zondagmiddag 15 september 2019 organiseert Havenkoor Fortitudo uit Willemstad (N.Br. gemeente Moerdijk) de 11e editie van het jaarlijkse Shanty & Seasong Festival. Evenals in voorgaande jaren doen er twaalf koren aan mee die beurtelings optreden op vier professionele podia die geplaatst worden in het centrum van de oude en dan autovrije vestingstad aan het Hollands Diep. Het gratis toegankelijke festival trok de laatste jaren naar schatting tussen de 5000 en 6000 bezoekers.

Het festival begint op 15 september om 12.30 uur met een optreden van het organiserende Fortitudo. Om 13.00 uur beginnen de overige koren aan het non-stop programma dat tot 18.15 uur duurt.

De koren die zijn uitverkoren om deel te nemen zijn in willekeurige volgorde:
Shantykoor De Batraven, Bergen op Zoom; Muiterij Kantje Boord, Dussen; Waardenburgs Visserskoor, Waardenburg; Zeemanskoor Bestevaer, Giessenburg; Shantykoor Ahoy, Hardinxveld-Giessendam; Het Westhoeks Mannen Koor, Klundert; Shantykoor De Markmakkers, Oudenbosch; Shantykoor ’t Craeyenest, Roosendaal; Havenkoor Fortitudo, Willemstad; Koor Bravour, Woerden; Shantykoor De Brulboei, Zwijndrecht; Strawberry Sailor Singers, Zundert.

Leave a Comment

Categorieën